Schrijf een review

Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent85%
Very good15%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Geweldig schilderij

Rated 5 out of 5
April 29, 2021

Prachtige kleuren, prachtige sfeer
Wat ben ik blij met mijn schilderij!

Avatar for Hilde
Hilde

Ons tweede werk van Guylaine

Rated 5 out of 5
March 7, 2021

Vandaag het tweede werk dat wij van Guylaine kochten opgehangen. Dit maal een mooi groot kleurrijk tulpenschilderij.

Avatar for Willem
Willem

Heel blij met ons kunstwerk!

Rated 5 out of 5
February 23, 2021

Het was echt een feestje om met Guylaine samen te werken. Op haar Instagram kwamen wij een eerder werk tegen wat wij mooi vonden qua stijl. Guylaine heeft op ons verzoek een aantal schetsen gemaakt, waaruit wij konden kiezen. Vooral de samenwerking vonden wij heel fijn: Guylaine communiceert goed en staat open voor feedback. Met het eindresultaat zijn wij heel blij en het hangt echt mooi in onze woonkamer! En tenslotte zijn wij ook heel tevreden over de kwaliteit-prijs verhouding. Kortom: top!!

Avatar for Naomi
Naomi

Artwork

Rated 5 out of 5
January 4, 2021

Excellent delivery, packaging and attention to detail with a personalised thank you note. Artwork within the box was excellent – brings colour to life!
V

Avatar for Vili
Vili

Geluk in een schilderijtje

Rated 5 out of 5
November 21, 2020

Wat word ik blij van het mooie werk met de toepasselijke naam ‘Falling in love’. Ze hangt te pronken. Ik werd ook echt spontaan verliefd toen in het mooie doek zag. Dankjewel Guylaine ❤️

Avatar for Mieke de Jong
Mieke de Jong

Geweldig schilderij

Rated 5 out of 5
April 29, 2021

Prachtige kleuren, prachtige sfeer
Wat ben ik blij met mijn schilderij!

Avatar for Hilde
Hilde

Ons tweede werk van Guylaine

Rated 5 out of 5
March 7, 2021

Vandaag het tweede werk dat wij van Guylaine kochten opgehangen. Dit maal een mooi groot kleurrijk tulpenschilderij.

Avatar for Willem
Willem

Heel blij met ons kunstwerk!

Rated 5 out of 5
February 23, 2021

Het was echt een feestje om met Guylaine samen te werken. Op haar Instagram kwamen wij een eerder werk tegen wat wij mooi vonden qua stijl. Guylaine heeft op ons verzoek een aantal schetsen gemaakt, waaruit wij konden kiezen. Vooral de samenwerking vonden wij heel fijn: Guylaine communiceert goed en staat open voor feedback. Met het eindresultaat zijn wij heel blij en het hangt echt mooi in onze woonkamer! En tenslotte zijn wij ook heel tevreden over de kwaliteit-prijs verhouding. Kortom: top!!

Avatar for Naomi
Naomi

Artwork

Rated 5 out of 5
January 4, 2021

Excellent delivery, packaging and attention to detail with a personalised thank you note. Artwork within the box was excellent – brings colour to life!
V

Avatar for Vili
Vili

Geluk in een schilderijtje

Rated 5 out of 5
November 21, 2020

Wat word ik blij van het mooie werk met de toepasselijke naam ‘Falling in love’. Ze hangt te pronken. Ik werd ook echt spontaan verliefd toen in het mooie doek zag. Dankjewel Guylaine ❤️

Avatar for Mieke de Jong
Mieke de Jong

Gezellige vrolijkheid

Rated 5 out of 5
September 23, 2020

Het mooie abstracte schilderijtje via Instagram gekocht. Goed en leuk contact met Guylaine. Het was zorgvuldig ingepakt. Erg blij met de ‘gezellige vrolijkheid’ als aanwinst in ons huis

Avatar for Margreet
Margreet

Beautiful submission work

Rated 5 out of 5
September 22, 2020

We asked Guylaine to make a personal painting for in our house. We said the colors and the idea and she made an incredible piece of art! Far out of what we expected. She’s an amazing artist and I hope more people will fill their houses with her art. We have now 2 pieces of her and we will maybe purchase another one in the future! 10/10 for her work!

Avatar for Luca & Lois
Luca & Lois

Stunning Colorful Painting

Rated 5 out of 5
July 17, 2020

I purchased a beautiful painting from Guylaine a month or two ago. Due to the international shipping (and of course COVID), shipping to the US was delayed. Guylaine went above and beyond to CONTINUALLY keep me posted regarding the status of my painting, where it was in transit, etc etc. I just can’t thank her enough for being so sweet and so professional in regards to her customer service. Upon receiving the painting I couldn’t contain my excitement; I knew the painting would be beautiful but it’s so much more in person! I can’t be more happy with my purchase, and 100% will buy more art from this gifted artist. Thank you Guylaine for all of your help!!!

Avatar for Emily
Emily

Fris en vrolijk

Rated 5 out of 5
May 6, 2020

Via Instagram heb ik laatst een zeer kleurrijk kunstwerk gekocht. Door de kleuren waterval krijg ik veel energie! Keep going Guylaine!!

Avatar for Maarten
Maarten

Zomer

Rated 4 out of 5
May 2, 2020

May 2, 2020
Guylaine heeft een mooi schilderij voor ons huis in Zuid Afrika gemaakt. Het hangt prachtig aan een buitenmuur. Staat heel mooi. Heel blij mee.

Avatar for Annet
Annet

Kakafonie....

Rated 4 out of 5
May 2, 2020

Heel gaaf resultaat van de opdracht – “een beetje kleur toevoegen”. Het is een kakafonie van kleuren/bloemen in hoogglans. Krijgen er veel leuke reacties op. Top gedaan!

Avatar for Paul
Paul

Werk in opdracht

Rated 5 out of 5
May 2, 2020

Guylaine heeft voor ons in opdracht een heel mooi werk gemaakt. Pastel gecombineerd met donkere kleuren. Knap als je dit kan naast een drukke baan.

Avatar for Willem
Willem

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
May 1, 2020

Guylaine denkt graag met je mee zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Ik ben zeer tevreden!

Avatar for Meike
Meike
Google Translate