Maatwerk

Ook een origineel en kleurrijk schilderij op maat aan de muur? Dat kan! Naast vrij werk maak ik namelijk ook schilderijen op maat. Hieronder is in drie stappen het proces uitgelegd. Weet je nog niet precies in welke stijl je een schilderij op wil? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Interesse in het laten maken van een schilderij op maat? Neem dan contact met mij op.

Bekijk

Bij maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Misschien heb je al een bepaalde stijl voor het schilderij in gedachten. Als je er nog niet helemaal uit bent kan je voor inspiratie een kijkje nemen op mijn Instagrampagina of op mijn website. Je kan natuurlijk ook contact met mij opnemen voor advies over kleur en het formaat van het schilderij. Een schilderij moet natuurlijk goed in jouw interieur passen.

Bespreek

Op basis van jouw wensen maak ik vervolgens een aantal kleurschema’s en/of ontwerpen. Zit er een ontwerp bij dat je aanspreekt, dan ga ik van dat ontwerp een schilderij maken. In deze fase bespreken we ook de prijs van het schilderij. Tijdens het schilderproces houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen. Zo komen we samen tot een eindproduct.

Bestel

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het eindproduct. Alleen dan ben je de overeengekomen prijs verschuldigd. Dus geen aanbetaling vooraf! Het schilderij kan ook tegen een meerprijs geleverd worden met lijst. Graag hoor ik of je het schilderij met lijst wilt bestellen.  Afhankelijk van de grootte van het schilderij stuur ik het schilderij op per post of kan je het schilderij bij mij komen ophalen.

Schilderij in opdracht - 2023

Acrylverf op linnen 20x20 cm

Schilderij in opdracht - 2023

Acrylverf op canvas 40x50 cm

Schilderij in opdracht - 2022

Acrylverf op canvas 60x80 cm

Schilderij in opdracht - 2022

Acrylverf op canvas 20x20 cm

Schilderijen in opdracht "Forever Flowers" - 2021

Acrylverf op canvas 40x40 (2x) en 50x70 cm

Schilderij in opdracht "Burst of Gold"

Acrylverf op canvas - 60x90 cm

Schilderij in opdracht "Golden Hour" - 2019

Acrylverf op canvas - 100x100 cm

Schilderij in opdracht "Dolomiti"

Acrylverf op canvas - 80x40 cm

Change Language